Vad är IPTV?

IPTV är en digital tv-tjänst som tillhandahålls via IP-nätverk. Det innebär att för att titta på Smart-TV kanaler behöver användaren inte ansluta en extra kabel – allt tv-innehåll kan tas emot via en befintlig 100Mb Ethernet-kabel som används för åtkomst till höghastighetsinternet av IPTVIS.

Fördelar

Möjlighet att visa sverigeiptv.se TV-kanaler på alla enheter (datorer och bärbara datorer, mobiltelefoner och surfplattor med iOS och Android, SmartTV, vanliga Tv-apparater med STB-set-top-boxar och enskilda modeller av satellitmottagare)

Högkvalitativa bilder och ljudkanaler levereras till användaren i sin ursprungliga digitala form via iptv24.se.

Möjlighet att ta emot HD-kanaler (HD) med upp till 1080p upplösning och 5.1 ljudspår Ytterligare digitala tvip24.com tjänster, såsom schema för TV-program (EPG) , video on demand och virtuella biohallar (Vod / nVod), digital inspelning av program (Time Shifting) och andra Inga restriktioner för antalet godkända IPTVIS enheter.

Abonnent

IPTVIS testar för närvarande IPTV-tjänster på sitt nätverk. Det innebär att varje aktiv abonnent i IPTVIS nätverket har möjlighet att testa tjänsten på sin höghastighetsanslutning.

Genom att delta i testning samtycker IPTVIS abonnenten automatiskt och ovillkorligt till reglerna för att genomföra IPTVIS testsändningar.

IPTVIS tjänsten som tillhandahålls som en del av testning av IPTVIS (nedan kallad leverantören) har följande egenskaper: Den fria testperioden bestäms av IPTVIS och kan sluta när som helst. Det finns ingen avgift för att använda IPTV-tjänsten under testperioden. Antalet och sammansättningen av sändningskanaler under testperioden kan ändras utan föregående meddelande. Som en del av testningen har abonnenten rätt att: Visa någon av Dreamfilms leverantörens testsändningskanaler i obegränsad mängd. Konfigurera självständigt någon av dina enheter för att ta emot testsändningar. Leverantören inom testsändningen har rätt att: Utför bland annat utrustningsinställningar som kan leda till avbrott i sändningen. Vägra teknisk support till abonnenter på test sändningsfrågor. Förlänga testsändningens varaktighet. Leverantören förbehåller sig alla rättigheter, inklusive rätten att ändra dessa regler utan föregående meddelande.

Så här installerar du IPTV Player på Windows

För att installera IPTVIS spelaren måste du ladda ner den från länken och köra den nedladdade iptvplayer-websetup-filen med ett dubbelklick.
Därefter visas installationsmenyn där du måste klicka på IPTVIS installationsknappen.
När programmet har installerat alla nödvändiga komponenter, ta bort alla kryssrutor och klicka på Slutför och njut av IPTVIS visning.

Som en del av att testa IPTV kan du visa TV-kanaler på TV-apparater som stöds av SMART_TV. för att göra detta måste du installera IPTV-spelare för din TV-modell på TV: n, spelaren finns på Internet. När du har installerat spelaren lägger du till en spellista till spelaren. Spellistan kan laddas ner på IPTVIS . Därefter kan du visa IPTV-kanaler som sänds på IPTVIS-nätverket.