IPTV: Så här avaktiverar och avbryter du din olagliga prenumeration

Hur man inaktiverar IPTV och ta bort pjäsen: avbryta den olagliga prenumerationen, inte att åka fast, är det inte så enkelt. Så här gör du och varför det är bäst att tänka på det först.

Har du en olaglig betal-TV-prenumeration via IPTV? Dåligt: Ja, eftersom den berömda pjäs, som låter dig strömma alla Sky kanaler och innehåll av normalt betalda tjänster (såsom Netflix), utsätter dig för mycket höga risker och höga böter och inte njuta av en mycket tydlig deaktiveringsmetod.

Inaktivera IPTV och avbryta din olagligt tecknade prenumeration kan vara en lösning för att skydda konsumentens tro från de rättsliga konsekvenserna, även om det kanske inte räcker: att ta bort IPTV kan vara det perfekta alternativet för avsluta användningen av en tjänst som rör sig utanför lagligt innehåll.

Som vi nyligen har sett, fastna med en IPTV abonnemang är en långt ifrån grundlös hypotes: 223 kunder har kritiserats för att använda pjäsen, med omedelbar ingripande av Gula lågorna.

Att fråga sig hur man ska avbryta en IPTV-prenumeration är tillåtet, kanske till förmån för en konventionell prenumeration och i enlighet med lagen. Frågan är dock en riktig gåta som lurar bland cheferna för denna pirattjänst. Här är vad vi vet.