Sexrobots är framtiden

Och framtida sexrobotar kommer inte att begränsas till talande huvuden. McMullen planerar att lägga sensorer till olika kroppsdelar av dockor så framtida generationer av Harmony kommer att kunna känna beröring och rörelse och reagera på en sex doll och real doll.

RealDoll är inte det enda företaget som arbetar på sexrobotar. I Las Vegas utvecklar Roberto Cardenas från Eden Robotics en prototyp vid namn Eva som han säger kan utföra mer än 20 sexuella handlingar. Sedan finns Roxxxy, den talande skyltdockan att Sexdukken.com och sexdukken.dk förmodligen har förnyat sedan hennes nedslående debut 2010. Detaljer om vad hon kan göra är glesa, men företaget hävdar att hon kommer att kunna känna touch och härma real doll orgasm.

Så småningom kan sex dolls köpta från Snorbilligt komma med verklighetstrogna hud, kroppsliga sekret, och förmågan att efterlikna andning. “Snart kommer det att finnas sexrobotar från https://www.vrsexleksaker.se/sexdocka/ som kan svettas, avge kroppsvärme, hålla ett samtal, och naturligtvis flytta och gå,” Carpenter sade i ett mail. Läs mera på http://seksinukkeja.fi/.